Dne PR Mest om de kendte Tom Hanks fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Tom Hanks fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Tom Hanks fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller og producer, der har medvirket i en række kritisk og kommercielt succesfulde film, herunder Splash (1984), Big (1988), Turner and Hooch (1989), Philadelphia (1993), Forrest Gump (1994), Apollo 13 (1995), Saving Private Ryan, You’ve Got Mail, The Da Vinci Code, Cast Away, Captain Phillips, Sully

Tom Hanks er en af de mest populære skuespillere i Hollywood. Han har vundet to Oscar-priser for sine præstationer i Philadelphia og Forrest Gump. Han vandt også Golden Globe Awards for disse film.

Han blev født den 9. juli 1956. Hans højde er 5’7″

Han har været gift tre gange: med Samantha Lewes fra 1978 til 1980; til Rita Wilson siden 1988; til skuespillerinden Kathryn Boyd fra 2003 til 2007

Hvad er Tom Hanks nettoværdi?

Tom Hanks er en produktiv skuespiller, instruktør og producer med en anslået nettoværdi på $400 millioner.

Tom Hanks blev født den 9. juli 1956 i Concord, Californien. Han er søn af Amos Mefford Hanks og Janet Marylyn Frager. Hans far arbejdede som kok på en lokal restaurant. Toms mor var datter af libanesiske immigranter og var vokset op i fattigdom, før hun blev en selvforsynende kvinde, der arbejdede som direktionssekretær i 30 år hos Boeing Company.

Hanks voksede op i San Fernando Valley og gik på gymnasiet på North Hollywood High School, hvor han spillede basketball og fodbold. Han meldte sig derefter til Chabot College i Hayward, Californien for at studere skuespil, men blev hurtigt interesseret i filmskabelse, da han lavede sin første 8 mm-film, “The Killing Time” (1965). Tom droppede ud af college efter et semester for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller.

Hvad er Tom Hanks’ højde?

Tom Hanks er en berømt skuespiller og producer. Han blev født den 9. juli 1956 i Californien.

Tom Hanks er 6 fod, 3 tommer høj.

Hvilke film har Tom Hanks været med i?

Tom Hanks er en Hollywood-skuespiller og producer. Han har været med i mange film. Nogle af dem er:

– Forrest Gump

– Stor

– Redder menig Ryan

Hvornår blev Tom Hanks født?

Tom Hanks blev født den 9. juli 1956.

Hvad er Tom Hanks’ fødselsdag?

Tom Hanks blev født den 9. juli 1956.

Hvad er Tom Hanks’ fødselsdato?

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller, der blev født den 9. juli 1956.

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller, der blev født den 9. juli 1956. Han er blevet nomineret til adskillige priser og vandt to Oscars i 1990’erne for sine roller i “Philadelphia” og “Forrest Gump”.

Hvad er Tom Hanks’ nettoværdi?

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller, producer, forfatter og instruktør. Han har en nettoformue på 350 millioner dollars.

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller, producer, forfatter og instruktør. Han har en nettoformue på 350 millioner dollars.

Han blev født den 9. juli 1956 i Concord, Californien. Han startede sin skuespillerkarriere i 1978 med tv-serien Bosom Buddies og fortsatte derefter med at spille hovedrollen i film som Big (1988), Sleepless in Seattle (1993) og Philadelphia (1993).

Han har vundet to Oscars for bedste mandlige hovedrolle for sine roller i Philadelphia (1993) og Forrest Gump (1994). Hans andre bemærkelsesværdige film er Splash (1984), The Green Mile (1999) og Cast Away (2000).

I 2002 blev han nomineret til Oscar-prisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle som Robert Langdon i Da Vinci-koden, men tabte til Sean Penns præstation som Harvey Milk in Milk.

Hvem er Tom Hanks gift med?

Tom Hanks er gift med Rita Wilson.

Tom Hanks og hans kone Rita Wilson har været gift i mere end tyve år. De mødtes på settet til The Bonfire of the Vanities i 1988 og har været sammen siden da.

Hvad er Tom Hanks’ yndlingsfilm?

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller og producer. Han er blevet nomineret til adskillige priser, herunder Academy Awards, Golden Globe Awards og Emmy Awards. Tom Hanks har vundet to Oscar-priser, én for bedste mandlige hovedrolle i Philadelphia og én for bedste mandlige birolle i Forrest Gump.

Den første film, som Tom Hanks medvirkede i, var filmen fra 1980, han lavede sammen med sin far, kaldet “He Knows You’re Alone”. Hans første store rolle var som hovedpersonens søn i Big (1988). Han spillede hovedpersonens søn igen i Joe Versus The Volcano (1990).

Hvor høj er Tom Hanks?

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller, der har en højde på 5 fod og 7 tommer.

Hvad er nogle sjove fakta om Tom Hanks?

Tom Hanks er en amerikansk skuespiller og filmskaber. Han er kendt for sine roller i Philadelphia, Forrest Gump, Big, Saving Private Ryan, Cast Away, The Green Mile og Apollo 13.

Nogle sjove fakta om Tom Hanks er, at han blev født den 9. juli 1956 i Concord, Californien. Han gik på samme gymnasium som Charlie Sheen og Sean Penn. Hans far var jazzmusiker og lastbilchauffør på deltid; hans mor arbejdede i den lokale købmand.

Related Post

CVR-Nummer DK-37 40 77 39