Dne PR Mest om de kendte Jennifer Lawrence fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Jennifer Lawrence fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Jennifer Lawrence fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde, producer og aktivist. Hun er kendt for sine roller i filmserien “Winter’s Bone”, “The Hunger Games” og “mor!”

Jennifer Lawrence blev født den 15. august 1990 i Louisville, Kentucky. Hun er den yngste af tre børn født af Karen (født Koch), en sommerlejrleder, der arbejdede på en high school nær Louisville, og Gary Lawrence. Hendes mor har tyske aner. Hendes far er af engelsk afstamning og spillede professionel baseball i 18 år, før han blev advokat.

Lawrence blev uddannet på Kentucky Country Day School i Louisville, hvor hun spillede fodbold med den fremtidige amerikanske kvindelandsholdsspiller Kelley O’Hara. I 2001 meldte hun sig ind på Tisch School of the Arts i New York City for at studere dramatisk kunst, men forlod efter et semester for at forfølge sin skuespillerkarriere.

Hvor gammel er Jennifer Lawrence?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde, der blev født den 15. august 1990. Hun er også producer og tidligere børnemodel.

Hun blev berømt for sin rolle i filmen Winter’s Bone og sin første store rolle i filmen The Hunger Games.

Jennifer Lawrence er en af de bedst betalte skuespillerinder i Hollywood og er blevet nomineret til fire Oscars.

Hvad er nogle af de priser, Jennifer Lawrence har vundet?

Jennifer Lawrence har vundet mange priser for sine præstationer i film.

Nogle af de priser, hun har vundet, er Academy Award, Golden Globe Award, Screen Actors Guild Award og mere.

Hvad er nogle interessante fakta om Jennifer Lawrence?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde med en nettoværdi på 150 millioner dollars. Hun blev født den 15. august 1990 i Louisville, Kentucky.

Hun har vundet fire Golden Globe-priser og tre Oscar-priser for sine roller i Silver Linings Playbook (2012), American Hustle (2013) og Joy (2015).

Hvor høj er Jennifer Lawrence?

Jennifer Lawrence er 5 fod 7 inches høj.

Hvad er Jennifer Lawrences højde?

Jennifer Lawrences højde er 5’7″.

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde og producer. Hun har en højde på 5’7″.

Hvornår blev Jennifer Lawrence født?

Jennifer Lawrence blev født den 15. august 1990.

Hvad er Jennifer Lawrences fødselsdato?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde. Hun er bedst kendt for sin rolle som Katniss Everdeen i filmserien The Hunger Games.

Jennifer Lawrence blev født den 15. august 1990 i Louisville, Kentucky.

Hvor voksede Jennifer Lawrence op?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde og producer.

Hun blev født i Louisville, Kentucky, og voksede op i den nærliggende by Indian Hills.

Hvem er Jennifer Lawrences kæreste?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde. Hun er bedst kendt for sin rolle i Hunger Games-filmene.

Jennifer Lawrence blev født den 15. august 1990 i Louisville, Kentucky. Hun voksede op i et kristent hjem med en presbyteriansk mor og en baptistfar. Jennifers forældre blev skilt, da hun var seks år gammel, og hendes mor giftede sig igen med en familieven, der havde været som en anden far for Jennifer.

I en alder af 14 flyttede hun til New York City fra Kentucky med sin mor og stedfar. Hun gik i mellemskolen på Dalton School og derefter gymnasiet på Professional Children’s School.

Hun blev opdaget af instruktøren Gary Ross, da hun besøgte New York til jul med sine forældre.

Hvad er Jennifer Lawrences nationalitet?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde.

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde, der blev født i Louisville, Kentucky. Hun voksede op i den lille by Indian Hills. Hun gik på Kammerer Middle School og Indian Hills High School i Louisville.

Hvad er nogle af de film, Jennifer Lawrence har medvirket i?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde og producer. Hun fik sin skuespildebut som barn i begyndelsen af 2000’erne og blev fremtrædende med sin første hovedrolle i den uafhængige film Winter’s Bone fra 2010.

Nogle af hendes mest kendte film inkluderer The Hunger Games (2012), X-Men: Days of Future Past (2014), American Hustle (2013), Joy (2015) og Silver Linings Playbook (2012).

Hvem er Jennifer Lawrences far?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde, der blev født den 15. august 1990. Hun er bedst kendt for sin rolle som Katniss Everdeen i The Hunger Games-filmserien.

Jennifer Lawrences far er Gary Lawrence, en bygningsarbejder og søn af en kulminearbejder fra Kentucky. Han var Jennifers mors high school-kæreste, og de giftede sig, da hun kun var 18 år gammel.

Hvem er Jennifer Lawrences mor?

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde. Hun er født i 1990 og opvokset i Louisville, Kentucky. Hendes mor er Karen Lawrence.

Jennifer Lawrence er en amerikansk skuespillerinde, der er født i 1990 og opvokset i Louisville, Kentucky. Hendes mors navn er Karen Lawrence.

Related Post

CVR-Nummer DK-37 40 77 39