Dne PR Mest om de kendte Denzel Washington fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Denzel Washington fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

denzel washington

Denzel Washington er en af de mest talentfulde og succesrige skuespillere i Hollywood. Med en nettoværdi på 150 millioner dollars har han medvirket i store film som Malcolm X, Philadelphia og American Gangster.

Denzel Washington blev født den 28. december 1954 i Mount Vernon, New York af en pinsepræstfar. Han gik på Fordham University og dimitterede med en grad i drama. Han deltog også i Actors Studio på New School for Social Research, hvor han mødte andre skuespillere som Sidney Poitier.

Denzel Washington har været gift med Pauletta Pearson siden 1982, og de har fire børn sammen: John David (1983), Katia (1986), Olivia (1988) og Malcolm Denzel II (1992).

Hvem er Denzel Washingtons søskende?

Denzel Washington er skuespiller og instruktør. Han blev født den 28. december 1954 i Mount Vernon, New York. Hans far var pinsepræst, og hans mor var kosmetolog.

Han har fire søskende: to søstre, Paulette og Lennis, og to brødre, pastor Robert Jr. og John III.

Hvor mange børn har Denzel Washington?

Den sværeste del af processen ville være at lave sætningen, som skulle følge en afslappet tone og give mening i forbindelse med samtalen.

Hvad er Denzel Washingtons erhverv?

Denzel Washington er en skuespiller.

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller, instruktør og producer. Han har vundet to Oscar-priser og en Tony-pris og er blevet nomineret til tre Golden Globe-priser.

Hvem er Denzel Washingtons kone?

Denzel Washingtons kone er Pauletta Washington. De har været gift i over 30 år og har fire børn sammen.

Hvornår blev Denzel Washington født?

Denzel Washington blev født den 28. december 1954.

Denzel Washington blev født den 28. december 1954. Han er en amerikansk skuespiller og instruktør.

Hvad er Denzel Washingtons seneste film?

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller, instruktør og producer. Han har vundet en Tony Award, to Academy Awards og fire Golden Globe Awards.

Denzel Washingtons seneste film hedder “Roman J. Israel, Esq.” Det er en krimifilm instrueret af Dan Gilroy. Den har Denzel Washington i hovedrollen som titelkarakteren og fortæller historien om en idealistisk kriminel forsvarsadvokat, der befinder sig i oprør efter at have forsvaret den forkerte mand mod alle odds.

Hvad er Denzel Washingtons fødselsnavn?

Denzel Washington er en berømt amerikansk skuespiller og instruktør. Han blev født i Mount Vernon, New York, og hans fødenavn er Denzel Hayes Washington.

Hvad er Denzel Washingtons nationalitet?

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller og filmskaber.

Denzel Washington blev født den 28. december 1954 i Mount Vernon, New York. Hans forældre var Lauriita og Denzel Washington Sr., der arbejdede som pinsepræst.

Er Denzel Washington gift?

Han Denzel Washington gave?

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller og filmskaber. Han er blevet nomineret til tre Oscar-priser og har vundet én for sin præstation som korrupt betjent i krimi-thrilleren Training Day.

Hvad er nogle af Denzel Washingtons mest berømte roller?

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller. Han har vundet to Oscar-priser.

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller. Han har vundet to Oscars og været nomineret til tre andre. Hans mest berømte roller er i film som Philadelphia, Malcolm X, Training Day og The Equalizer.

Hvad er Denzel Washingtons nettoværdi?

Denzel Washington er en amerikansk skuespiller, instruktør og producer. Han har en nettoformue på 250 millioner dollars.

Washington blev født den 28. december 1954 i Mount Vernon, New York. Hans far arbejdede som pinsepræst, mens hans mor var kosmetolog og personlig plejeassistent. Hans familie flyttede til Central Falls, Rhode Island, da han var seks år gammel.

Washington gik på Central Falls High School, hvor han spillede på basketballholdet såvel som løbebanebegivenheder.

Derefter fortsatte han med at studere ved Fordham University i New York City, før han flyttede til University of Massachusetts Amherst i Amherst, Massachusetts, hvor han tog hovedfag i drama og journalistik med en bifag i engelsk litteratur.

Efter sin eksamen fra universitetet flyttede Washington tilbage til New York City, hvor han arbejdede på forskellige job, herunder arbejde på et efterskoleprogram for unge fra Bronx, der var i alderen 12 til 18 år og underviste i drama på LaGuardia Community College i

Related Post

CVR-Nummer DK-37 40 77 39