Dne PR Mest om de kendte Christian Bale fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

Christian Bale fakta, trivia, billeder, nyheder, kæreste, højde og meget mere

christian bale

Christian Bale er en engelsk skuespiller, stemmekunstner og producer. Han har medvirket i både storfilm og mindre projekter fra uafhængige producenter og kunsthuse.

Bale blev født i Haverfordwest, Pembrokeshire i Wales af Jennifer (født James) og David Bale. Han tilbragte sin barndom i England, Portugal og USA.

Hvem er Christian Bales kone?

Christian Bale er en skuespiller, der har været med i mange film og tv-serier. Han er bedst kendt for sin rolle som Batman i Dark Knight-trilogien.

Christian Bale blev født den 30. januar 1974 i Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales af forældrene David Bale og Jenny James. Christians mor havde været cirkusartist, og hans far var pilot.

Christian Bale giftede sig med Sandra Blažić på Elton Johns ejendom i Wiltshire den 22. juni 2000. Sandra er en filminstruktør, der har instrueret film som “Gone” (2012) og “The Tiger’s Tail” (2006).

Hvad er Christian Bales nettoværdi?

Christian Bale er en skuespiller fra Wales. Han er blevet nomineret til tre Golden Globe Awards, tre Screen Actors Guild Awards og to Oscars. Fra 2019 er hans nettoværdi $85 millioner.

Hvad er Christian Bales kompetencer og interesser?

Christian Bale er en britisk skuespiller, der har vundet en Oscar-pris, en Golden Globe-pris og tre Screen Actors Guild-priser.

Han er også kendt for sine roller i American Psycho (2000), The Dark Knight Trilogy (2005-2012), 3:10 to Yuma (2007) og Equilibrium (2002).

Christian Bales færdigheder og interesser er at spille, spille guitar, synge og skrive.

Hvem er Christian Bales kæreste?

Christian Bale er en skuespiller fra Storbritannien. Han er bedst kendt for sin rolle som Batman i Dark Knight-trilogien og for sin Oscar-nominerede præstation i The Big Short.

Christian Bales kæreste er Sarah Ward. Hun blev født den 24. december 1976, og hun er en makeupartist, der har arbejdet med nogle af Hollywoods mest kendte ansigter, heriblandt Brad Pitt og Angelina Jolie.

Hvad er nogle af de bedste Christian Bale-film?

Christian Bale er en af de mest berømte skuespillere i Hollywood. Han har medvirket i mange film, men nogle af hans bedste er:

1) American Psycho (2000)

2) The Dark Knight-trilogien (2005-2012)

3) Batman Begins (2005)

4) Ligevægt (2002)

Hvad er Christian Bales priser?

Christian Bale er en skuespiller, der har medvirket i mange berømte film. Han er blevet nomineret til og vundet flere priser.

Christian Bales nettoværdi er 150 millioner dollars, som han tjente på sin skuespillerkarriere.

Christian Bales nettoværdi er 150 millioner dollars, som han tjente på sin skuespillerkarriere. Christian Bale blev født i 1974 i Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales af engelske forældre, der arbejdede som lærere. Han voksede op i en kristen familie, og hans mor opmuntrede ham til at blive skuespiller selv i en ung alder. Hans første professionelle rolle var hovedrollen som “Erik” i Steven Spielbergs film “The BFG” fra 1993. Han medvirkede senere som “Michael Corleone” i Francis Ford Coppolas film “The Godfather Part III” fra 1997.

Hvor høj er Christian Bale?

Christian Bale er 183 cm høj.

Hvad er nogle af de bedste Christian Bale-citater?

Christian Bale er en walisisk skuespiller, der har medvirket i mange Hollywood-blockbusters. Hans mest berømte rolle var som Batman i Dark Knight-trilogien.

Her er nogle af de bedste Christian Bale-citater:

“Jeg er ikke en helt, jeg er ikke en god fyr. Jeg er bare en almindelig mand.”

“Jeg bliver forbandet, hvis jeg gør det, og forbandet, hvis jeg ikke gør det.”

“Du får brug for mere end held denne gang.”

Hvordan var Christian Bales barndom?

Christian Bales barndom var ikke let. Han blev født i 1974 af forældrene David og Jenny Bale. Han har en søster, Kate. Hans mor forlod familien, da han var blot 8 år gammel, og hans far forlod dem, da han var 12.

Han måtte påtage sig mange opgaver i en tidlig alder. Da han var blot 13, døde hans mor af kræft, og Christian tog sig af sin søster, mens deres far arbejdede i USA. Han begyndte at arbejde som børnemodel som 14-årig og blev derefter interesseret i skuespil efter at have set “The Empire Strikes Back”.

Hvad er Christian Bales højde?

Christian Bales højde er 5’11”.

Hvem var Christian Bales far?

Christian Bale er en engelsk skuespiller, der er blevet nomineret til tre Oscar-priser og tre Golden Globe-priser. Han vandt også en Oscar for bedste mandlige birolle for sin rolle som Dicky Eklund i “The Fighter” (2010).

Christian Bale blev født i Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales. Hans far var David Bale, en iværksætter og kommerciel pilot.

Related Post

CVR-Nummer DK-37 40 77 39